Новини Великолепетиської селищної ради

10 Лютого, 2021 р., 14:43
Міністерство цифрової трансформації прагне зробити життя українців легшим та простішим, тому було важливо створити єдине джерело повної, достовірної та уніфікованої інформації, яке б дозволило людям орієнтуватись серед великої кількості державних послуг.
10 Лютого, 2021 р., 13:35
10 лютого відбувся конкурс на заміщення вакантних посад: адміністратора  відділу «Центр надання адміністративних послуг» Великолепетиської селищної ради; спеціаліста з питань преси та інформації відділу загальної та організаційної роботи Великолепетиської селищної ради. Конкурс проведено відповідно до Порядку проведення конкурсу та порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Великолепетиської селищної ради, затвердженого розпорядженням селищного голови від 01.02.2021 року №6.
09 Лютого, 2021 р., 16:54
07 лютого свій 90 день народження відсвяткувала Людмила Антонівна Ткач, жителька Малолепетиського старостинського округу. Привітати іменинницю зі святом завітали голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот, староста Малолепетиського старостинського округу Ольга Барановська. Людмила Антонівна з великою радістю і хвилюванням приймала вітання й охоче гомоніла з гостями про свій життєвий шлях.
09 Лютого, 2021 р., 16:05
Шановні друзі! 77 років тому було ліквідовано Нікопольський плацдарм ворога і визволено населені пункти Великолепетиської селищної ради. Нікопольський плацдарм був утворений фашистами з метою по-перше, пробити через нього сухопутний коридор для виводу 17-ї ворожої Армії з Криму; і по-друге, якомога довше утримувати криворізький і марганцевий рудні басейни, бо покладів власної марганцевої руди Німеччина не мала, а без неї не можна було варити броньовану сталь.
09 Лютого, 2021 р., 13:38
08 лютого, у рамках відзначення 77-ї річниці визволення Великої Лепетихи від фашистських загарбників, у селищі було проведено ряд заходів. Зранку за участю влади, керівників закладів, установ громади відбулося покладання квітів та вінків до Обеліску Слави. Пізніше – в малому залі комунального закладу «Великолепетиський центральний Будинок культури» пройшла тематична концертна програма «Тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні».
09 Лютого, 2021 р., 09:00
   08 лютого 2021 року о 15.00 через платформу ZOOM відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти, голів профспілкових організацій, представників педагогічних колективів (усього 27 учасників) з питань фінансування заробітної плати педагогічних працівників за рахунок освітньої субвенції, яку очолила начальник відділу соціально-культурної сфери Тетяна Трохименко.
09 Лютого, 2021 р., 08:30
   У сучасному світі поруч із добром та радістю, на жаль, вистачає місця для жорстокості та насильства: насильства дорослих над дітьми, жорстокості одних людей по відношенню до інших. Випуски новин переповнені повідомленнями про злочини, вбивства, пограбування. Насильством наповнені різні сфери людського буття: політичне, економічне, духовне та сімейно-побутове.
08 Лютого, 2021 р., 08:20
Шановні земляки, ветерани війни!  8 лютого ми традиційно відзначаємо річницю з Дня визволення Великої Лепетихи від німецько-фашистських загарбників. Цей день приніс нам не тільки радість звитяги, але й відізвався болем та жалобою. Плинний час не може перервати зв’язок поколінь. Ми із щирою повагою низько вклоняється Вам, дорогі ветерани!Схилімо голову перед нашими предками, що мужньо стояли за майбутнє України, за нас з Вами. Збережемо пам'ять про мільйони полеглих за звільнення української землі, нашого рідного селища.
05 Лютого, 2021 р., 16:17
5 лютого, напередодні відзначення річниці визволення Великої Лепетихи від німецько-фашистських загарбників, дня, коли на території нашого краю затихли звуки війни, відбулося урочисте покладання вінків до пам’ятних знаків, Братських могил.
05 Лютого, 2021 р., 15:41
Цього тижня у приміщенні селищної ради відбулася зустріч за участю голови Великолепетиської територіальної громади Максима Колокота, начальника Великолепетиської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлани Маленди, начальника відділу земельних відносин селищної ради Ольги Рябченко, директора філії «ДПЗКУ» «Великолепетиський елевтор» Сергія Гудзоватого.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь