КЗ «Великолепетиський центральний Будинок культури»

01 Березня, 2021 р., 09:23
25 лютого 2021 року до комунального закладу «Великолепетиський селищний народний краєзнавчий музей ім. О. І. Ціпко» завітали учні 6-б класу Великолепетиського опорного закладу загальної середньої освіти. Для них була проведена тематична екскурсія «Декоративно-ужиткове мистецтво Великолепетищини». В рамках шкільного тижня трудового навчання учні з великою цікавістю ознайомилися з новими і створеними раніше експозиціями залів «Вітальня», «Декоративне мистецтво»,  «Прадавнє минуле» і «Сучасність» даної тематики. Всього на екскурсії побували 15 учнів і 2 вчителя.                 
01 Березня, 2021 р., 09:10
26 лютого директором Великолепетиського народного краєзнавчого музею ім. О. І. ціпко було проведено 3 відео лекторії до 7-ї річниці початку агресії Росії проти України з показом авторського документального фільму Миколи Марченка «Початок агресії Росії проти України» у Великолепетиському ПТУ № 22, та у 8-а і 9-а класах Великолепетиського опорного закладу загальної середньої освіти, які переглянули 53 учні і 8 вчителів.
22 Лютого, 2021 р., 08:42
19 лютого 2021 року директором Великолепетиського селищного народного краєзнавчого музею ім. О. І. Ціпко Марченком Миколою Миколайовичем було проведено відеолекторій до «Дня пам’яті героїв «небесної сотні» з показом нещодавно створеного однойменного авторського документального фільму Миколи Марченка.
22 Лютого, 2021 р., 08:39
17 лютого 2021 року директором Великолепетиського селищного народного краєзнавчого музею ім. О. І. Ціпко Марченком Миколою Миколайовичем було проведено відеолекторій для 7-а класу Великолепетиської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 до «Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав» з показом однойменного авторського документального фільму Миколи Марченка.
15 Лютого, 2021 р., 19:31
Щороку в рамках заходів, присвячених річниці визволення Великолепетиського району від німецько-фашистських загарбників, проводиться шаховий турнір. Ось і в цьому році в приміщенні селищного Будинку культури 14 лютого відбулися зазначені змагання серед населення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь