Новини ЦНАП

18 Жовтня, 2021 р., 08:30
Повідомляємо про результати роботи за 9 місяців 2021 року. Відділом «Центр надання адміністративних послуг» Великолепетиської селищної ради протягом 9 місяців 2021 року було надано 10521 адміністративних послуг різного характеру.
24 Вересня, 2021 р., 13:37
22 вересня адміністраторами відділу ЦНАП здійснено виїзний прийом громадян до Катеринівського старостинського округу Великолепетиської селищної ради. Для отримання адміністративних послуг звернулися 9 громадян та отримали послуги соціального характеру.
23 Вересня, 2021 р., 09:25
Тепер отримати адміністративні послуги буде ще швидше та зручніше завдяки можливості попереднього запису через інтернет. Самостійно записуючись в електронну чергу на прийом до Центру надання адміністративних послуг Великолепетиської селищної ради ви зможете отримати необхідні  адмінпослуги,  обравши для себе зручну дату та час.
16 Вересня, 2021 р., 16:36
Зручно, швидко, прозоро – три слова, які мають характеризувати систему надання адміністративних послуг населенню. Один з інноваційних проектів, що якісно покращує роботу адміністратора Центру надання адміністративних послуг – «Мобільний кейс».
17 Серпня, 2021 р., 17:22
23 серпня 2021 року набирає чинності Закон України від 30 березня 2021 року № 1368-IX «Про внесення змін до Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус», який прирівнює е-паспорти до паперових чи пластикових. Е-паспорти доступні лише тим українцям, які мають ID-картку або біометричний закордонний паспорт.
15 Червня, 2021 р., 15:43
14 червня поточного року розпочався семінар-тренінг «Особливості функціонування центру надання адміністративних послуг в умовах децентралізації та останніх змін законодавства» у  селі Генічеська Гірка.
09 Червня, 2021 р., 10:51
Відтепер відділ "Центр надання адміністративних послуг" Великолепетиської селищної ради видає витяги з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
20 Травня, 2021 р., 15:23
Відтепер послугою реєстрації актів цивільного стану (одруження в неурочистій формі) можна скористатися у Центрі надання адміністративних послуг Великолепетиської селищної ради. При цьому вартість  послуги є такою ж, як і у РАЦСі. Вже проведено навчання працівника ЦНАПу та отримано доступ до реєстру актів цивільного стану. Отже, хто бажає зареєструвати шлюб звертайтеся до відділу ЦНАП Великолепетиської селищної ради за адресою: вул. Соборна, 2 (перший поверх, колишній кабінет голови).
02 Квітня, 2021 р., 10:12
Відділом «Центр надання адміністративних послуг» Великолепетиської селищної ради протягом I-го кварталу 2021 року було надано 4423 адміністративних послуг різного характеру.
01 Квітня, 2021 р., 13:10
31 березня у Великій Лепетисі обслуговували громадян фахівці мобільного сервісного центру МВС. Вже не вперше до селища приїжджає Мобільний сервісний центр, завдяки чому, у жителів нашої громади є можливість отримати найпопулярніші послуги, не виїжджаючи за межі громади. Фахівці центру за допомогою технічного устаткування здійснюють реєстрацію та перереєстрацію транспортних засобів, заміну посвідчення водія, видають міжнародні посвідчення водія, а також приймають запити на отримання довідок про відсутність судимостей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь