Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Військовий облік

Херсонський обласний ТЦК та СП запрошує приєднатися до 423 окремого батальйону безпілотних систем!

Цей підрозділ відточує бойову майстерність і готується до застосування за призначенням у зоні активного проведення бойових дій. Якщо Ви хочете стати частиною команди, яка змінює хід сучасних військових конфліктів, наш батальйон шукає нових бійців!

14:29 08.08.2024

"З Днем військ зв’язку! Слава всім, хто зміцнює нашу державу та допомагає виборювати нашу свободу." - Президент України

Надійний та якісний зв’язок – це також захист життя та успіх наших військових у бою. Я дякую нашим воїнам-зв’язківцям за фаховість. Ваша робота допомагає забезпечувати якісну комунікацію, а з нею – і важливі результати для України.

14:25 08.08.2024

«Баті» – командиру зенітного ракетно-артилерійського взводу роти вогневої підтримки усього лише 29 років, але прозвали так молодшого сержанта Миколу не даремно.

Нашому Герою було 4 рочки, коли під час страшної повені на Закарпатті розбурхана Тиса змила їхню хату. З рідного села Кваси родина переселилася на Кіровоградщину. Після школи, ще не маючи 18 років, Микола пішов в армію – дуже хотілося служити. Замість належного року прослужив два: саме почалася АТО, й тут, як у ранньому дитинстві, у його життя увійшла «велика вода»: був старшим мотористом залізничних понтонних переправ.

14:28 23.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь