Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Військовий облік

У Збройних Силах України створено Сили безпілотних систем - перший в світі рід військ, що використовує в своїй бойовій роботі повітряні, морські надводні і підводні, наземні безпілотні та роботизовані системи.

Це – показних стрімкого розвитку нашого Війська, впровадження найсучасніших технологій у поєднанні з новітніми організаційними підходами.

10:32 27.06.2024

Отримуйте військово-обліковий документ з QR-кодом в усіх ЦНАПах України

Від сьогодні українці після уточнення облікових даних у ЦНАПі зможуть отримати військово-обліковий документ із QR-кодом — за ним перевірятимуть дійсність документа. Безоплатно, без черг та відвідування територіальних центрів комплектування. Документ сформується, якщо в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів є вся необхідна інформація про заявника.

11:18 26.06.2024

Продовжується відбір кандидатів віком від 17 до 30 років для вступу до вищих військових навчальних закладів (ВВНЗ) та військових коледжів сержантського складу (ВКСС).

Терміни та особливості вступної кампанії до військових вишів та закладів фахової передвищої військової освіти  • До 1 липня триватиме прийом заяв (рапортів), оформлення та надсилання документів від територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки , служб персоналу військових частин, установ і організацій до приймальних відбіркових комісій вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти та закладів фахової передвищої військової освіти.

11:25 24.06.2024

Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Цей навчальний заклад розташований у Києві. Тут готують офіцерів військ зв'язку для Збройних Сил України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Державного космічного агентства України, Державної спеціальної служби транспорту.

11:08 24.06.2024

Відкрий своє майбутнє в гідній професії! Вступай до Військової академії (м. Одеса) та обирай одну з престижних спеціальностей

Відкрий своє майбутнє в гідній професії! Вступай до Військової академії (м. Одеса) та обирай одну з престижних спеціальностей на одному з 5 факультетів:

15:06 23.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь