Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Військовий облік

Життєвий шлях «Сокола», головного сержанта механізованої роти Олександра

Життєвий шлях «Сокола», головного сержанта механізованої роти Олександра – прямий та чесний шлях воїна, стрімкий та благородний, як соколиний політ, адже за винятком дитинства, уся його 49-річна біографія становить боротьбу з зовнішніми ворогами країни та внутрішньою злочинною нечистю.

17:04 16.06.2024

Продовжується відбір кандидатів віком від 17 до 30 років для вступу до вищих військових навчальних закладів (ВВНЗ) та військових коледжів сержантського складу (ВКСС)

Терміни та особливості вступної кампанії до військових вишів та закладів фахової передвищої військової освіти

13:50 16.06.2024

Якщо охарактеризувати молодшого сержанта Сергія, фельдшера медпункту на псевдо «Док», одного з підрозділів ТрО на Херсонщині лише трьома словами, то це буде: компетентний, спокійний, надійний. Він не пропаде й товаришеві пропасти не дасть.

Народився Сергій в селі на Кіровоградщині. Господарство у родини було міцне: корови, свині, великий город та хлопця вабила медицина, тож після 9 класу він подався у Кропивницький вчитися на фельдшера. Отримавши диплом, працював за фахом на трубопрокатному заводі, паралельно навчався у Сумському медичному університеті. На третьому курсі перейшов у Сумський слідчий ізолятор, де отримав звання молодшого сержанта поліції. Каже, досвід тієї служби став корисним у війську: звик до статуту, виконавської дисципліни, навчився витримки в екстремальних ситуаціях.

15:22 10.06.2024

Уряд розширив можливості для бронювання працівників критичної інфраструктури

Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до постанови №76 від 27 січня 2023 року, спрямовані на спрощення процедури бронювання працівників оборонно-промислового комплексу (ОПК), енергетики, Міністерства внутрішніх справ та інших підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення.

12:53 10.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь