Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Військовий облік

Допоможемо Силам Оборони наблизити нашу перемогу – Комітет цифрової трансформації

У Комітеті зазначають, що кожен може зробити свій внесок для наближення перемоги за допомогою чатботу єВорог. Для цього потрібен лише телефон та інформація про ворога. Інформація ретельно перевіряється та допомагає визначити розташування майбутньої цілі.

19:18 07.07.2024

Базову підготовку проходять громадяни України чоловічої статі (жіночої статі — добровільно), які навчаються за денною або дуальною формою здобуття освіти.

Базову підготовку проходять громадяни України чоловічої статі (жіночої статі — добровільно), які навчаються за денною або дуальною формою здобуття освіти.

09:43 05.07.2024

2 мільйони українців оновили свої дані у Резерв+

З 18 травня, коли розпочав роботу застосунок Резерв+, його послугами для оновлення персональних даних та оформлення військово-облікових документів скористалися вже 2 мільйони громадян.

09:29 05.07.2024

Тисячі знищених ворожих цілей: ракет, літаків, вертольотів та безпілотників, ефективний захист наших міст і громад вдень і вночі, за будь-яких умов – усе це гідна робота воїнів зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ, яка рятує життя наших людей

Дякую за професіоналізм і влучність, які дають нашій державі необхідний захист. Робимо все, щоб ви мали ще більше інструментів для боротьби з російським терором.

09:28 05.07.2024

До повномасштабного вторгнення «Марго» працювала в тренажерному залі адміністратором

Ранок 24.02.2022 припав на вихідні нашої героїні та почався в Залізному порту із компанією друзів. Вранішні новини шокували компанію тож вони зібравшись повертались в Херсон. «Доїхавши до Антонівського мосту переїхати його не змогли, рух був перекритий, а на мосту почався бій, тож ми розвернулись та заїхали в Олешки де й переночували у знайомих», розповідає героїня.

17:02 28.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь