Новини Великолепетиської селищної ради

04 Жовтня, 2021 р., 08:52
Поспілкуватися про наболіле, акцентувати увагу на проблемах та поділитися напрацюваннями вдалося під час зустрічей у Великолепетиській громаді 1 жовтня.  Обговорювали, слухали та відповідали на безліч питань селищний голова Максим Колокот, голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир, який завітав цього дня до Великолепетищини.
01 Жовтня, 2021 р., 18:57
Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей поважного віку та День ветерана.
30 Вересня, 2021 р., 13:31
Шановні жителі громади! 30 вересня ми щороку відзначаємо день усиновлення разом з великим християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії – біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності.
28 Вересня, 2021 р., 11:53
Селищний голова Максим Колокот провів щотижневу апаратну нараду. Разом із керівниками відділів Великолепетиської селищної ради, комунальних підприємств селища, старостами старостинських округів та за участю начальниці Великолепетиської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області Світлани Маленди обговорили наступні питання:
28 Вересня, 2021 р., 09:32
27 вересня Великолепетиський селищний голова Максим Колокот разом із заступником Вадімом Сайдулаєвим та секретарем ради Людмилою Лич здійснили продуктивний робочий візит до м. Нова Каховка. Там вони мали нагоду заслухати звіт про підсумки роботи голови Херсонської обласної державної адміністрації Сергія Козиря та поспілкуватися з присутніми посадовцями щодо поточних, подекуди болючих питань Великолепетиської громади.
24 Вересня, 2021 р., 15:59
Вже більше двох місяців минуло відтоді, як міський автобус селища рухається відкоригованим маршрутом. Тепер повноцінними пасажирами автобусу є і жителі району Забалка, які раніше про таку можливість лише мріяли.
24 Вересня, 2021 р., 09:18
Озеленювач – це працівник, який займається озелененням території, створює красу в парках за допомогою клумб, квітників, газонів, охайно доглянутих дерев та кущів. Про таку цікаву і водночас необхідну сьогодні професію вкотре  говорили на робочій зустрічі у селищній раді.
23 Вересня, 2021 р., 13:20
Нагальні проблеми та шляхи співпраці обговорили під час робочої зустрічі 22 вересня селищний голова Максим Колокот, начальник Головного управління державної податкової служби у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим за участю очільниці управління податкового адміністрування фізичних осіб Лариси Медведєвої.
20 Вересня, 2021 р., 17:00
Високий рівень роботи та гарні показники у різних галузях життєдіяльності Великолепетиської громади відзначили в Херсонській обласній державній адміністрації під час доповіді селищного голови Максима Колокота на селекторній нараді.
16 Вересня, 2021 р., 09:08
Щодня у селищі кипить робота з благоустрою. Викошується трава у парках, на узбіччях вулиць, на кладовищах, на в’їзді в селище, вивозиться сміття; прибираються місця громадського відпочинку, дитячі майданчики; днями було завезено щебінь, розгорнуто та сплановано грейдером  дороги тих вулиць і провулків, які значно постраждали унаслідок великих дощів, деякі з них були практично непрохідними.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь