Новини Великолепетиської селищної ради

11 Жовтня, 2021 р., 15:40
8 жовтня під головуванням селищного голови Максима Колокота відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради на якому розглянуто 27 питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади.
11 Жовтня, 2021 р., 10:53
Великолепетиська громада долучилася до президентської програми «Зелена країна», спрямованої на збереження природи та відновлення лісів в Україні.
08 Жовтня, 2021 р., 17:24
7 жовтня селищний голова Максим Колокот здійснив робочу поїздку до м. Херсон аби заручитися підтримкою та допомогою обласної влади у вирішенні поточних болючих питань громади.
08 Жовтня, 2021 р., 17:08
Сьогодні стан благоустрою Великолепетиської громади поступово покращується. Збільшується чисельність працівників з благоустрою селищної ради, для їх комфортної роботи поступово створюються відповідні умови. Сьогодні майже всі робітники з благоустрою, включаючи старостинські округи, вже забезпечені необхідними комплектами спецодягу (днями будуть додаткові доставки з необхідними розмірами).
08 Жовтня, 2021 р., 14:53
Більшість доріг Великолепетиської громади знаходяться у неналежному стані та потребують негайного ремонту. Свого часу Великолепетиською селищною радою була виготовлена проектно-кошторисна документація на проведення капітальних ремонтів існуючого дорожнього покриття вулиць Михайлівська, Ліни Костенко частин Дніпровської, та Ярослава Мудрого. Днями отримано позитивні експертні звіти.
07 Жовтня, 2021 р., 15:44
       Творче, критичне використання інформаційно-комунікаційних технологій – фундамент навчально-виховного процесу сьогодення, що сприяє поповненню знань здобувачів освіти, їх самовдосконаленню, підготовці нового покоління до життя у суспільстві цифрових технологій, формуванню нових навичок і вмінь, здатності комунікації з усім світом.
07 Жовтня, 2021 р., 08:18
Бути чи не бути інфекційному відділенню у Великолепетиській лікарні? Питання справді дуже болюче. Відкинувши емоції і пусті домисли давайте разом реально подивимося на речі та проаналізуємо наявні вагомі  факти.
06 Жовтня, 2021 р., 17:18
Питання мережі закладів освіти Великолепетиської селищної ради, участь у проєктах «Спроможна школа», «Освітнє середовище», питання раціонального використання освітньої субвенції та багато інших обговорили під час робочої зустрічі у селищній раді 5 жовтня.
05 Жовтня, 2021 р., 08:14
Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов’язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами. Виконуючи цей почесний обов’язок, ідуть юнаки служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти на сторожі її інтересів.
04 Жовтня, 2021 р., 13:55
Мабуть кожен погодиться, що перше враження зазвичай найсильніше. Знайомство з селом, селищем, містом чи громадою часто починається з герба, встановленого перед в’їздом або розміщеного на офіційному сайті в Інтернеті. Від того, наскільки цікаво і геральдично правильно створений герб, прапор, чи який вигляд має логотип, здебільшого залежить перше враження від наших сіл, селищ і громад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь