Новини Великолепетиської селищної ради

15 Вересня, 2021 р., 16:59
Проблеми стихійних сміттєзвалищ, постійне засмічення узбіч вулиць, необхідність посилення роботи по благоустрою території громади  – ці та інші болючі питання обговорювали під час наради члени робочої групи з розроблення схеми санітарного очищення населених пунктів  Великолепетиської селищної ради.
14 Вересня, 2021 р., 16:28
Навчальний заклад нашої громади отримає фінансування на ремонт харчоблоку за програмою «Спроможна школа для кращих результатів».
14 Вересня, 2021 р., 15:39
Великолепетиська селищна рада розпочала плідну роботу аби поборотися за отримання субвенції з держбюджету на виготовлення комплексного плану просторового розвитку власної території. (Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2021 року № 853 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розроблення комплексних планів просторового розвитку територій територіальних громад».
13 Вересня, 2021 р., 14:14
Ліквідовано останні наслідки страшного буревію у Великій Лепетисі. Нещодавно повністю завершилися відновлювальні роботи в останньому домогосподарстві, яке серед багатьох інших, дуже постраждало під час негоди навесні. Спільними зусиллями Великолепетиської селищної ради та небайдужих мешканців селища повністю відновлено зруйновані дахи житлового будинку та літньої кухні  жительки по вул. Молодіжна - Тамари Осман.
13 Вересня, 2021 р., 11:00
10 вересня відбулася позачергова чотирнадцята сесія Великолепетиської селищної ради. На засіданні депутати затвердили фінансові плани та звіти комунальних підприємств селища, внесли зміни до селищного бюджету на 2021 рік та прийняли рішення «Про прогноз бюджету Великолепетиської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки».
11 Вересня, 2021 р., 18:17
      9 вересня 2021 року у місті Одеса відбувся другий регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування», організований у рамках Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі. Його організаторами виступили Міністерство освіти і науки України, Міністерство охорони здоров’я, Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів і ГО «Національна асоціація громадського харчування».
10 Вересня, 2021 р., 17:37
Оптимізація чисельності кадрів у Великолепетиській лікарні – неприємний, але вимушений крок. Лише скоротивши штат працівників закладу, його вдасться зберегти. Останнім часом про це йде мова на робочих зустрічах, нарадах, зрештою, питання було винесено на розгляд позачергової сесії Великолепетиської селищної ради 10 вересня.
09 Вересня, 2021 р., 15:32
На спільному засіданні постійних депутатських комісій обговорили ряд питань, які 10 вересня виноситимуться на розгляд позачергової сесії селищної ради.
08 Вересня, 2021 р., 15:29
06 вересня відбулося чергове засідання виконкому Великолепетиської селищної ради. Під час засідання розглянуто 19 питань. Зокрема схвалено прогноз бюджету Великолепетиської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.
07 Вересня, 2021 р., 09:45
Великолепетиський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відзначив 30-річний ювілей новобудови. На урочистий захід завітали і селищний голова Максим Колокот, начальник відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради Тетяна Трохименко. Від щирого серця гості привітали заклад зі святом, побажали подальшої плідної діяльності, зростання і процвітання та вручили директору грошовий сертифікат.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь