Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Військовий облік

Солдат Олег на псевдо «Дзен» на шостому десятку зберіг світлий погляд на життя

Солдат Олег на псевдо «Дзен» на шостому десятку зберіг світлий погляд на життя, певно через симпатію до філософії дзен-буддизму (звідси й позивний) з її спогляданням та самовдосконаленням, вочевидь, завдяки тому, що виріс практично у лісі, на околиці Новомиргорода, що на Кіровоградщині. На все життя природа залишилася для нього храмом, де й поводитися треба відповідно, не завдаючи зла живому, тому навіть «тихе полювання» – збирання грибів, для Олега Миколайовича пріоритетніше за риболовлю.

13:52 31.05.2024

Перевірка військово-облікового документа

Відповідно до Закону 3633-ІХ, у період проведення мобілізації (крім цільової) громадяни України чоловічої статі віком від 18 до 60 років зобов’язані мати при собі військово-обліковий документ та пред’являти його за вимогою уповноваженого представника ТЦК та СП або поліцейського, а також представника ДПСУ у прикордонній смузі, контрольованому прикордонному районі та на пунктах пропуску через державний кордон України.

18:16 30.05.2024

Розʼяснення щодо взяття громадян України на військовий облік призовників

Відповідно до статті 14 Закону “Про військовий обов’язок і військову службу” щороку протягом січня – березня беруться на облік громадяни України чоловічої статі, яким у рік взяття на військовий облік виповнюється 17 років.

18:06 30.05.2024

Ветерани та члени їхніх сімей мають можливість долучитися до освітньо-грантової програми “Траєкторія” та залучити 100 000 грн на розвиток власної справи

«Ветерани та члени їхніх сімей мають можливість долучитися до освітньо-грантової програми «Траєкторія» та залучити 100 000 грн на розвиток власної справи», - повідомляє пресцентр Урядовий портал.

15:23 30.05.2024

Історія військовослужбовця, головного сержанта стрілецької роти на псевдо «Балу»

«Світ ловив його – і… спіймав», у тому розумінні, що армія, до якої, Віталій, головний сержант стрілецької роти на псевдо «Балу», колись жодних добрих почуттів не плекав, врешті поглинула його, зробила своїм.

11:30 29.05.2024

"Юта" – бойова медикиня Анна однієї з бригад на Херсонському напрямку

До широкомасштабної агресії росії проти України Анна працювала викладачем в Одеському державному університеті внутрішніх справ, тож мала досвід роботи з особовим складом та його психологічною підготовкою.

13:09 27.05.2024

Із Днем морської піхоти України!

Сьогодні ви у запеклих боях із російськими окупантами, підготовлені до дій на суші, з моря та з повітря на найскладніших ділянках фронту, успішно виконуєте завдання, проявляєте справжній героїзм і стійкість.

14:41 23.05.2024

23 травня в Україні відзначають День Героїв - борців за свободу країни

Сьогодні на загальнодержавному рівні відзначаються відразу два свята – День Героїв та День морської піхоти. Наші Герої сучасності – гідні нащадки тих, хто воював за волю України в різні часи від доби Київської русі до сьогоднішньої російсько-української війни. Цього дня ми вшановуємо пам'ять гідних синів і доньок України, які віддали за Україну найдорожчу коштовність – власні життя.

14:38 23.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь