Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Військовий облік

До уваги військовослужбовців Великолепетиської громади та членів їх родин

Відповідно до розпорядження начальника Великолепетиської селищної військової адміністрації від 21.12.2023 року № 197 (із змінами, внесеними відповідно до розпорядження № 75 від 21.05.2024 року) затверджена Програма підтримки військовослужбовців Великолепетиської селищної територіальної громади, які брали (беруть) участь в захисті України та членів сімей загиблих військовослужбовців на 2024 рік, заходами якої передбачено:

19:05 20.05.2024

На Дніпропетровщині відбувся кримінальний злочин — ганебний випадок нападу на військовослужбовця

 18 травня у місті Синельникове під час проведення військовослужбовцями територіального центру комплектування та соціальної підтримки заходів з оповіщення військовозобов’язаних цивільний громадянин вчинив озброєний напад із застосуванням холодної зброї (ножа) на сержанта Збройних Сил України.

13:16 20.05.2024

18 травня - День резервіста України

Українські резервісти – це люди, які пройшли горнило війни, були загартовані в боях із російським агресором, чесно та самовіддано захищали рідну землю і зараз готові у будь-який момент стати до лав Збройних Сил України та інших складових Сил безпеки і оборони. Сформовані у найскладніших умовах війни вони є потужним потенціалом національного війська.

13:46 18.05.2024

Добровольцем пішов у військо на початку повномасштабного вторгнення. Прагнув потрапити у свою артилерійську частину, та опинився в бригаді на Херсонщині.

Гірке й солодке, війна, цукор та мед – лягли шарами прожиті роки в біографію водія розвідувального взводу Миколи. Та давайте не поспіхом роздивимось, що то за дивне «гурманство» таке.

13:21 18.05.2024

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів. Завтра, 18 травня, набуває чинності оновлений Закон про мобілізацію. Що це означає?

16:39 17.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь