Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Вітаємо

Вітаємо з Днем народження

Щиро вітаємо з Днем народження іменинників: заступника селищного голови Сайдулаєва Вадима Удусовича, головного спеціаліста відділу соціально-культурної сфери селищної ради Опицько Олену Валентинівну та водія Катеринівської сільської ради Шепель Миколу Петровича. Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.

08:22 24.02.2021

Вітаємо з Днем народження

Вітаємо з Днем народження директора Катеринівського сільського будинку культури Бєляєву Ольгу Іванівну. Бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвої наснаги, особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Хай кожен новий день життя приносить Вам лише добро, доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка близьких зігрівають душу! Нехай завжди й у всьому супроводжують удача, супутниками життя будуть непохитна воля та оптимізм, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!

08:18 22.02.2021

Вітаємо з Днем народження

Від щирого серця вітаємо з Днем народження депутата селищної ради Якименко Валентину Григорівну! Бажаємо Вам доброго здоров’я, гармонії, благополуччя, щастя, миру, достатку, надії та любові. Нехай у Вашому домі буде лад, затишок, для душі завжди вистачає радості й втіхи, близькі люди завжди будуть поруч, а успіх супроводжує в усьому.

08:13 18.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь