Вітаємо

17 Липня, 2021 р., 08:04
Від щирого серця вітаємо з Днем народження директора КЗ "Великолепетиський селищний народний краєзнавчий музей ім. О.І. Ціпко" Миколу Миколайовича Марченка. Бажаємо Вам доброго здоров’я, гармонії, благополуччя, щастя, миру, достатку, надії та любові. Нехай у Вашому домі буде лад, затишок, для душі завжди вистачає радості й втіхи, близькі люди завжди будуть поруч, а успіх супроводжує в усьому.
16 Липня, 2021 р., 08:47
Шановні бухгалтери! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята та слова вдячності за сумлінну і кропітку працю. Від важливої та надзвичайно відповідальної праці бухгалтера залежить ефективне функціонування господарського механізму держави, злагоджена робота кожного підприємства, установи та організації.
10 Липня, 2021 р., 08:01
Щиро вітаємо з Днем народження депутата Великолепетиської селищної ради Урбанського Миколу Адольфовича. Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.
02 Липня, 2021 р., 09:53
Шановні працівники податкової служби! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня податківця України.
29 Червня, 2021 р., 08:50
Щиро вітаємо з Днем народження землевпорядника Катеринівського старостинського округу Недбайло Ольгу Павлівну! Бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, гарного настрою, родинного затишку, успіхів у роботі, підтримки та розуміння рідних, друзів та колег.
27 Червня, 2021 р., 08:45
Шановні жителі Великолепетиської громади! Щиро вітаю вас з визначним державним святом – Днем Конституції України!
27 Червня, 2021 р., 08:44
Щиро вітаємо з Днем народження бухгалтера Великолепетиської селищної ради Пархоменка Дмитра Олександровича. Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
25 Червня, 2021 р., 08:34
Від щирого серця вітаємо з Днем народження діловода селищної ради Лиман Інну Іванівну. Бажаємо Вам доброго здоров’я, гармонії, благополуччя, щастя, миру, достатку, надії та любові. Нехай у Вашому домі буде лад, затишок, для душі завжди вистачає радості й втіхи, близькі люди завжди будуть поруч, а успіх супроводжує в усьому. 
24 Червня, 2021 р., 10:03
Щиро вітаємо з Днем народження завідуючу архіву Великолепетиської селищної ради Євтушенко Людмилу Володимирівну. Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.
23 Червня, 2021 р., 12:48
Шановні державні службовці! Від усієї душі вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби.Професійна діяльність державних службовців заслуговує шани, поваги і підтримки. Адже державні працівники – перші, до кого звертаються наші мешканці за різноманітною допомогою. Це стосується вирішення різних питань, а в першу чергу – соціально важливих.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь