Вітаємо

19 Травня, 2021 р., 08:32
Вітаємо з Днем народження депутата селищної ради Таран Любов Василівну. Прийміть наші найщиріші привітання з Днем Народження та побажання міцного здоров’я, невичерпної енергії, сімейного добробуту і благополуччя!
18 Травня, 2021 р., 08:59
Шановні працівники музеїв! Вітаємо вас із професійним святом – Міжнародним днем музеїв! Завдяки самовідданій творчій праці тих, хто присвятив своє життя розвитку музейної справи, дбайливо зберігається й примножується спадщина громади, поєднується минуле, сьогодення й майбутнє, виховується почуття прекрасного, повага до народних традицій і любов до національного мистецтва.
04 Травня, 2021 р., 11:32
Сьогодні святкує свій День народження депутат селищної ради Мошенець Володимир Григорович. Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо Вам добра, міцного здоров’я на довгі роки. Нехай по життєвому шляху Вас завжди супроводжує святковий настрій, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість, приємні несподіванки і душевний комфорт. Нехай Вас оточують турботливі друзі, зігрівають своєю любов’ю близькі та рідні. Хай Боже благословення завжди буде з Вами та дарує непохитні віру, надію, любов!
02 Травня, 2021 р., 05:35
   Шановна громадо! Прийміть щирі вітання з Великоднем! Нехай світло Христового Воскресіння, що уособлює торжество істини і велич духу, щедро обдарує вас небесними і земними ласками та щедротами, зміцнить здоров’я, принесе щастя, мир, добро і злагоду в кожну оселю, в кожну родину!
30 Квітня, 2021 р., 11:08
Шановні охоронці державних рубежів! Дорогі ветерани-прикордонники! Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника. Ваша служба важка, небезпечна, вимагає дисципліни і витримки, але водночас це почесний обов'язок, який дозволяє нам мирно працювати, мріяти, будувати майбутнє.
29 Квітня, 2021 р., 10:00
Від щирого серця вітаємо з Днем народження директора Великолепетиського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ  ступенів Карпачову Ганну Григорівну. Бажаємо Вам доброго здоров’я, гармонії, благополуччя, щастя, миру, достатку, надії та любові. Нехай у Вашому домі буде лад, затишок, для душі завжди вистачає радості й втіхи, близькі люди завжди будуть поруч, а успіх супроводжує в усьому.
27 Квітня, 2021 р., 08:19
Вітаємо з Днем народження начальника відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради Трохименко Тетяну Вікторівну. Прийміть наші найщиріші привітання з Днем Народження та побажання міцного здоров’я, невичерпної енергії, сімейного добробуту і благополуччя!
25 Квітня, 2021 р., 09:41
Щиро вітаємо з Днем народження головного бухгалтера Великолепетиської селищної ради Видавську Наталію Анатоліївну! Бажаємо здоров'я, щастя і добробуту вам і вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією та радістю сьогодення.
21 Квітня, 2021 р., 08:59
Від щирого серця вітаємо з Днем народження спеціаліста-землевпорядника селищної ради Дерій Ольгу Анатоліївну. Бажаємо Вам доброго здоров’я, гармонії, благополуччя, щастя, миру, достатку, надії та любові. Нехай у Вашому домі буде лад, затишок, для душі завжди вистачає радості й втіхи, близькі люди завжди будуть поруч, а успіх супроводжує в усьому. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь