Вітаємо

20 Червня, 2021 р., 08:28
Шановні медичні працівники Великолепетиської громади! Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем медичного працівника!
18 Червня, 2021 р., 08:32
Від усієї душі і з найкращими побажаннями, щиро вітаємо з Днем народження найкращого керівника, голову Великолепетиської громади Максима Вікторовича Колокота.  Бажаємо удачі, оптимізму, успіхів, підкорення нових вершин, сили і енергії, стабільності та достатку! А також міцного здоров’я, щастя, любові рідних і близьких Вам людей!
14 Червня, 2021 р., 08:20
Вітаємо з Днем народження головного спеціаліста Відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради Звонарьову Ірину Вікторівну. Прийміть наші найщиріші привітання з Днем Народження та побажання міцного здоров’я, невичерпної енергії, сімейного добробуту і благополуччя!
08 Червня, 2021 р., 09:06
Вітаємо з Днем народження головного спеціаліста бюджетного сектору фінансового відділу Великолепетиської селищної ради Сєвєрову Світлану Леонідівну. Бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвої наснаги, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Хай кожен новий день життя приносить Вам лише добро, доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка близьких зігрівають душу! Нехай завжди й у всьому супроводжують удача, супутниками життя будуть непохитна воля та оптимізм, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!
07 Червня, 2021 р., 08:34
Щиро вітаємо з Днем народження члена виконавчого комітету Коновалова Олексія Вікторовича. Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
01 Червня, 2021 р., 08:53
Дорогі діти! Шановні батьки! Щиро вітаю вас зі світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.
31 Травня, 2021 р., 09:23
Вітаємо з Днем народження діловода селищної ради Тертиш Олену Олександрівну. Прийміть від нас найщиріші вітання.Бажаємо вам міцного здоров’я, радості, успіхів у здійсненні задумів, невичерпної енергії та натхнення в повсякденній праці. Нехай щасливою буде Ваша доля під Божим і людським благословенням! 
28 Травня, 2021 р., 08:38
Щиро вітаємо з Днем народження члена виконавчого комітету селищної ради Антипенка Віктора Павловича! Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Сил і міцного здоров'я Вам на довгі, плідні,  чудові роки, родинного тепла і щастя, миру і благополуччя.
27 Травня, 2021 р., 08:36
Щиро вітаємо з Днем народження депутата селищної ради Овдієнка Ігора Володимировича та завідуючу Великолепетиського я/с №4 "Калинка" Баранову Лідію Олексіївну. У цей радісний день від усього серця бажаємо вам здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з вами! Нехай збудуться всі ваші плани і надії, а в домі завжди будуть добро і радість.  Нехай ваше життя завжди буде наповнене невичерпною енергією, оптимізмом, повагою і підтримкою колег, теплотою і любов'ю рідних і близьких!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь