Вітаємо

25 Березня, 2021 р., 08:22
Щиро вітаємо з Днем народження депутата селищної ради Узбека Руслана Кузьмича та директора ПАТ «Великолепетиське АТП-16543» Геєр Тетяну Рудольфівну. У цей радісний день від усього серця бажаємо Вам здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Нехай збудуться всі Ваші плани і надії, а в домі завжди будуть добро і радість.  Нехай Ваше життя завжди буде наповнене невичерпною енергією, оптимізмом, повагою і підтримкою колег, теплотою і любов'ю рідних і близьких!
21 Березня, 2021 р., 07:15
Шановні працівники житлово-комунального господарства  Великолепетиської громади! Прийміть щирі вітання у день Вашого професійного свята!
17 Березня, 2021 р., 08:00
Щиро вітаємо з Днем народження прибиральницю селищної ради Коцур Наталію Сергіївну! Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Сил і міцного здоров'я Вам на довгі, плідні,  чудові роки, родинного тепла і щастя, миру і благополуччя.
13 Березня, 2021 р., 08:53
Шановні землевпорядники! Сердечно вітаємо вас із професійним святом! Самобутність українського народу, його історична та ментальна індивідуальність нерозривно пов’язані з основним національним багатством – землею. Сьогодення ставить перед землевпорядниками відповідальні завдання. У вaших рукaх сьогоднi нaйбiльший i нaйдорожчий нaцiонaльний скaрб, нaшa святиня тa годувaльниця – укрaїнськa зeмля. Сaмe тому ваша вiдповiдaльнiсть i досвiд, профeсiйнiсть тa любов до рiдної зeмлi є зaпорукою збeрeжeння i дбaйливого використaння зeмeльних рeсурсiв нaшої Бaтькiвщини.
10 Березня, 2021 р., 09:18
Вітаємо з Днем народження в.о. директора Малолепетиського БГСПОСН "Господар" Гуту Івана Васильовича. Прийміть від нас найщиріші вітання.Бажаємо вам міцного здоров’я, радості, успіхів у здійсненні задумів, невичерпної енергії та натхнення в повсякденній праці. Нехай щасливою буде Ваша доля під Божим і людським благословенням! Залишайтеся такою ж доброю, чуйною людиною з благородним серцем та чистою душею.
08 Березня, 2021 р., 07:00
Дорогі жінки! Сердечно вітаю  вас із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!
06 Березня, 2021 р., 10:42
Щиро вітаємо з Днем народження директора Комунального закладу «Великолепетиський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Великолепетиської селищної ради Глобу Антоніну Йосипівну. Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.
05 Березня, 2021 р., 08:33
Вітаємо з Днем народження директора КЗ "Великолепетиська центральна бібліотека ім. О.М. Семашко" Юлію Володимирівну Слабко. Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.
01 Березня, 2021 р., 08:38
Щиро вітаємо з Днем народження завідуючу Великолепетиського я/с №1 «Берізка» Мамаєву Оксану Анатоліївну! Бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, гарного настрою, родинного затишку, успіхів у роботі, підтримки та розуміння рідних, друзів та колег.
25 Лютого, 2021 р., 09:54
Щиро вітаємо з Днем народження головного бухгалтера відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради Худолій Наталію Леонідівну! Бажаємо здоров'я, щастя і добробуту вам і вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією та радістю сьогодення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь