Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Вітаємо

Вітаємо з Днем народження

Вітаємо з Днем народження старосту Князегригорівського старостинського округу Андрійовську Тетяну Михайлівну. Бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвої наснаги, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Хай кожен новий день життя приносить Вам лише добро, доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка близьких зігрівають душу! Нехай завжди й у всьому супроводжують удача, супутниками життя будуть непохитна воля та оптимізм, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!

08:23 20.04.2021

Вітаємо з Днем народження

Щиро вітаємо з Днем народження завідуючу я/с #3 "Ягідка" Швед Світлану Михайлівну! Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Сил і міцного здоров'я Вам на довгі, плідні,  чудові роки, родинного тепла і щастя, миру і благополуччя.

10:54 17.04.2021

Вітаємо з Днем народження

Від щирого серця вітаємо з Днем народження директора Великолепетиської дитячої школи мистецтв Ірину Валентинівну Березань. Бажаємо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, наснаги у всіх Ваших починаннях!

08:34 13.04.2021

Вітаємо з Днем народження

Щиро вітаємо з Днем народження землевпорядника Князегригорівського старостинського округу Ємельянову Лілію Сергіївну. Бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, гарного настрою, родинного затишку, успіхів у роботі, підтримки та розуміння рідних, друзів та колег. Нехай оптимізм і життєва енергія супроводжують Вас, дають можливість реалізовувати ідеї і приймати мудрі рішення. Хай доля буде прихильною до Вас, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі!

08:14 08.04.2021

Вітаємо з Днем народження

Щиро вітаємо з Днем народження Коноваленка Миколу Миколайовича, директора ТОВ "Професіонал-КС". Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.

10:58 06.04.2021

Вітаємо з Днем народження

Щиро вітаємо з Днем народження начальника Великолепетиської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області Світлану Василівну Маленду. Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.

08:45 05.04.2021

Вітаємо з Днем народження

Щиро вітаємо з Днем народження члена виконавчого комітету селищної ради Гришка Віталія Миколайовича. Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.

08:07 04.04.2021

Вітаємо з Днем народження

Щиро вітаємо з Днем народження члена виконавчого комітету селищної ради Павліченко Світлану Володимирівну! Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Сил і міцного здоров'я Вам на довгі, плідні,  чудові роки, родинного тепла і щастя, миру і благополуччя.

08:25 01.04.2021

Вітаємо з Днем народження

Вітаємо з Днем народження члена виконавчого комітету селищної ради Лимана Андрія Вікторовича! Прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, довголіття, професійних успіхів, життєвої наснаги, особистих досягнень, сімейного благополуччя, життєвих гараздів  та добробуту!

08:25 26.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь