Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

08 Липня, 2021 р., 10:43
Податок на нерухомість збагатив місцевий бюджет Херсонщини майже на 55 мільйонів гривень          Упродовж січня – червня 2021 року платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, перерахували до місцевого бюджету Херсонщини 54,7 млн гривень. Проти аналогічного періоду 2020 року сплачена сума податку зросла на 19 млн гривень або 19 відсотків. Про це повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та        м. Севастополі.
07 Липня, 2021 р., 08:58
Чи може ФОП тимчасово припинити підприємницьку діяльність?
01 Липня, 2021 р., 14:22
Гостею ранкового ефіру на радіо «Лепетиха ФМ» стала начальниця Великолепетиської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлана Маленда. Цього разу говорили про сплату майнових податків, до яких належать: податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортний податок та плату за землю.
30 Червня, 2021 р., 09:35
Щодо сплати податку на нерухомість у 2021 році
24 Червня, 2021 р., 15:12
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що громадянин, який задекларував доходи, отримані торік, зобов’язаний самостійно до 1 серпня року, що настає за звітним, сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій ним податковій декларації про майновий стан і доходи (далі – Декларація).
24 Червня, 2021 р., 15:11
Перевірте надійність ділового партнера онлайн. Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що на офіційному вебпорталі ДПС працює електронний сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», на якому зазначається інформація про наявність загального боргу платника податків.
24 Червня, 2021 р., 15:10
Про трудові відносини у фермерському господарстві
16 Червня, 2021 р., 08:52
Бізнесмен перевищив ліміт доходу на єдиному податку. Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує щодо обрання системи оподаткування у разі перевищення платником єдиного податку встановленого ліміту доходу.
14 Червня, 2021 р., 11:48
Перевіряйте правильність заповнення платіжного документа Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує.
09 Червня, 2021 р., 10:21
Строки зберігання документів бізнесменами - спрощенцями. Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує щодо строків первинних документів зберігання підприємцями, які перебувають на спрощеній системі оподаткування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь