Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

07 Червня, 2021 р., 14:31
Бажаєте стати «спрощенцем» з ІІІ кварталу – подайте заяву не пізніше 15 червня 2021 року.    Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що для обрання або переходу на спрощену систему оподаткування суб’єкт господарювання подає до контролюючого органу за місцем податкової адреси заяву.
02 Червня, 2021 р., 09:20
Як пройти звірку зі сплати податків? Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі запрошує громадян пройти звірку зі сплати податків.
01 Червня, 2021 р., 11:35
  Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що згідно з п. п. 266.3.1 п. 266.3 ст. 266 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) базою оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є загальна площа об’єкта житлової та нежитлової нерухомості, в тому числі його часток.
01 Червня, 2021 р., 11:33
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує громадянам – власникам нерухомості, що податок на нерухоме майно сплачується не лише за житлові приміщення, а й за об’єкти нежитлового фонду.
01 Червня, 2021 р., 11:32
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує. Статтею 291 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) визначено, що фізична особа - підприємець може самостійно обрати спрощену систему оподаткування, якщо така особа відповідає вимогам, встановленим главою 1 розд. XIV ПКУ, та реєструється платником єдиного податку в порядку, визначеному цією главою.
01 Червня, 2021 р., 11:31
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звертає увагу суб’єктів господарювання роздрібної торгівлі, які здійснюють реалізацію підакцизних товарів та платників акцизного податку, які реалізують пальне або спирт етиловий, на необхідності уважного заповнення та подання Декларації акцизного податку (далі – Декларація), а також сплати до бюджету цього податку.
19 Травня, 2021 р., 08:21
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що всі громадяни, які володіють рухомим або нерухомим майном, мають сплачувати обов’язкові платежі або податки державі.
12 Травня, 2021 р., 08:59
    Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відповідає на запитання платників податків. Емфітевзис є правом користування земельною ділянкою для сільськогосподарських потреб (ч. 1 ст. 395 Цивільного Кодексу України).
11 Травня, 2021 р., 09:27
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що для отримання Довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на органи податкової служби, платнику необхідно особисто подати заяву (на вибір):

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь