Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

11 Травня, 2021 р., 09:13
Нещодавно ревізори управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі провели фактичну перевірку автосервісного комплексу, що здійснював реалізацію дизельного палива на території Нижньосірогозького району (с. Нижні Торгаї).
11 Травня, 2021 р., 09:12
Днями фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі спільно з працівниками Південного міжрегіонального управління Укртрансбезпеки провели рейд щодо легалізації трудових відносин, законності провадження підприємницької діяльності, наявності дозвільних документів на право пасажирських перевезень, безпеки на транспорті та контролю за дотриманням ліцензійних умов.
05 Травня, 2021 р., 13:19
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що громадяни, які подбали про переобладнання своїх автомобілів під біопаливо (біоетанол, біодизель, стиснутий або скраплений газ та інші види біопалива), можуть отримати часткову компенсацію своїх витрат у вигляді податкової знижки.
30 Квітня, 2021 р., 12:16
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що платник податку - резидент має право включити до податкової знижки частину суми процентів, фактично сплачених протягом звітного року, за іпотечним житловим кредитом, наданим позичальнику в національній або іноземній валютах.
28 Квітня, 2021 р., 13:52
Якщо у 2020 році фізична особа отримала у спадщину (дарунок) від членів сім’ї першого та другого ступенів споріднення нерухоме майно, то дохід у вигляді вартості цього майна не оподатковується.
26 Квітня, 2021 р., 09:19
Всього 5 днів залишилося до завершення кампанії декларування у цьому році. Шановні громадяни, якщо ви досі не подали декларацію про доходи за 2020 рік зробіть це негайно. Будьте чесними та свідомими громадянами своєї громади. Виконайте свій конституційний обов'язок. Пам'ятайте - лише від нас з вами залежить благополуччя та розвиток Великолепетиської громади!
26 Квітня, 2021 р., 09:13
    Днями начальниця Великолепетиської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлана Маленда провела робочу зустріч з працівниками комунальної установи «Великолепетиський селищний центр по обслуговуванню закладів освіти» та директором установи Наталією Побейвовк.
22 Квітня, 2021 р., 11:47
  Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що громадяни – платники плати за землю (земельного податку або орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності) мають право звернутися з письмовою заявою до контролюючого органу за місцем знаходження земельних ділянок для проведення звірки даних щодо:
22 Квітня, 2021 р., 11:43
   За січень - березень 2021 року суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, обліку та звітності, сплатили до місцевого бюджету Великолепетиської територіальної громади 2112 тис. гривень єдиного податку. У березні поточного року «спрощенці» перерахували 423 тис. гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь