Вітаємо

08 Серпня, 2021 р., 11:40
Шановні працівники ветеринарної медицини! Прийміть вітання з нагоди професійного свята. 
08 Серпня, 2021 р., 11:00
Шановні будівельники! Щиро вітаю вас із професійним святом! Будівельники є надзвичайно особливими людьми. Ви несете у своїй роботі велику відповідальність і завжди виправдовуєте усі очікування.  З розвитком нових технологій робота будівельників стає все більш ефективною, однак, все ще залишається однією з найбільш трудомістких діяльностей. Високий професіоналізм у будівельника є гарантією високої якості роботи.
02 Серпня, 2021 р., 07:24
Від щирого серця вітаємо з Днем народження головного спеціаліста землевпорядника селищної ради Лагутіка Сергія Леонідович. Бажаємо Вам доброго здоров’я, гармонії, благополуччя, щастя, миру, достатку, надії та любові. Нехай у Вашому домі буде лад, затишок, для душі завжди вистачає радості й втіхи, близькі люди завжди будуть поруч, а успіх супроводжує в усьому.
27 Липня, 2021 р., 08:18
Вітаємо з Днем народження директора КУ "Централізована бухгалтерія закладів культури" Соломатіну Світлану Миколаївну. Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.
26 Липня, 2021 р., 09:14
Вітаємо з Днем народження директора КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Малахову Інну Володимирівну. Прийміть від нас найщиріші вітання.Бажаємо вам міцного здоров’я, радості, успіхів у здійсненні задумів, невичерпної енергії та натхнення в повсякденній праці. Нехай щасливою буде Ваша доля під Божим і людським благословенням!  
25 Липня, 2021 р., 08:58
Шановні працівники торгівлі! Щиро вітаю вас з професійним святом! Торгівля – один з найбільш принципових секторів економіки, а Вам належить в ньому головна роль. Праця працівника торгівлі завжди на виду, тому що щодня ви створюєте базу для гідного життя наших громадян. Завдяки вашій роботі суспільство вирішує одне з найважливіших завдань – задоволення купівельної потреби населення в товарах і послугах.
22 Липня, 2021 р., 08:11
Від щирого серця вітаємо з Днем народження депутата селищної ради Карякова Олексія Федоровича! Бажаємо Вам доброго здоров’я, гармонії, благополуччя, щастя, миру, достатку, надії та любові. Нехай у Вашому домі буде лад, затишок, для душі завжди вистачає радості й втіхи, близькі люди завжди будуть поруч, а успіх супроводжує в усьому.
21 Липня, 2021 р., 10:09
Вітаємо з Днем народження водія селищної ради Євтушенка Володимира Михайловича. Прийміть наші найщиріші привітання з Днем Народження та побажання міцного здоров’я, невичерпної енергії, сімейного добробуту і благополуччя!
19 Липня, 2021 р., 14:13
Шановні тренери та ветерани спорту Великолепетиської громади! Вітаю вас з професійним святом - Днем тренера! Сьогодні спорт і здоровий спосіб життя все більше підкорюють серця наших жителіа. Ми пишаємося професійними перемогами земляків, які прославляють рідну Великолепетищину на всіх рівнях спортивних змагань. І розуміємо, що за кожним новим досягненням, за кожним рекордом - маленькі щоденні перемоги. Але і їх не було б, якби не ваш професіоналізм, любов до обраної справи, людська, а часом батьківська участь у долі ваших вихованців. Мудре наставництво в спорті - основа перемог спортсмена, команди, країни. Вітаю спортивних педагогів з Днем тренера! Нехай і надалі ваш приклад надихає, а ваші поради залишаються працюючим інструментом для досягнення успіху! З повагою, селищний голова Максим Колокот
18 Липня, 2021 р., 08:06
Щиро вітаємо з Днем народження депутата Великолепетиської селищної ради Зінченко Галину Павлівну! Бажаємо здоров'я, щастя і добробуту вам і вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією та радістю сьогодення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь