Новини та події

08 Квітня, 2021 р., 12:42
“Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива” – з таким слоганом Державна служба якості освіти України запустила інформаційну кампанію про систему забезпечення якості освіти в українських школах. Кампанія створена в межах ініціативи “Система забезпечення якості освіти”, яка впроваджується в рамках проєкту “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe).
02 Квітня, 2021 р., 19:08
З метою створення умов для безперервного удосконалення фахової майстерності, підвищення рівня інтегральної компетентності вчителів Центром професійного розвитку педагогічних працівників спільно з комунальним закладом «Великолепетиський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» у режимі ZOOM 01 квітня 2021 року проведено засідання Академії підприємництва, в рамках якого відбувся семінар-практикум на тему: «Мейкерство у викладанні природничо-математичних дисциплін як засіб формування підприємливості в учнів». Участь у семінарі взяли 11 вчителів математики, фізики, інформатики освітніх закладів Великолепетиської селищної ради.
02 Квітня, 2021 р., 19:05
01 квітня 2021 року в режимі дистанту відбулася нарада керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти за участю директора комунальної установи «Великолепетиський селищний центр по обслуговуванню закладів освіти» Наталії Побейвовк та директора центру професійного розвитку КУ «ВСЦОЗО» Тетяни Вольської.
31 Березня, 2021 р., 19:10
Вихованці гуртків декоративно-ужиткового мистецтва КЗ «Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості» Великолепетиської селищної ради взяли участь у Всеукраїнському конкурсі-виставці декоративно-ужиткового мистецтва «Ґудзикове диво». Ґудзики – це унікальний матеріал для рукоділля. Використання ґудзиків дозволяє розвинути дрібну моторику і виявити творчі здібності дитини, практичний інтелект і навички самостійно сприяти її адаптації в соціумі, активізузувати всі її психічні процеси: сенсорно-перцептивні, психомоторні, емоційно-вольові, пізнавальні, виховувати дбайливе ставлення до природних ресурсів.
25 Березня, 2021 р., 20:48
Інтерактивний вернісаж педагогічних знахідок – 2021 зібрав біля екранів гаджетів 25 березня більше 60 педагогів із закладів освіти Великолепетиської селищної ради. Зустріч мала на меті підвищення фахової майстерності учасників засобами комунікації з питань використання сучасного інструментарію навчання. У рамках заходу педагоги ділилися напрацюваннями щодо роботи в дистанційному форматі у звичайних та інклюзивних класах.
24 Березня, 2021 р., 18:16
Ось так сьогодні звучала тема авторської школи практичного психолога вищої кваліфікаційної категорії КЗ «Великолепетиський заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів» Смірнової Оксани Анатоліївни для класних керівників 7-9 класів та практичних психологів закладів загальної середньої освіти.
24 Березня, 2021 р., 18:12
День 23 березня 2021 року став продуктивним для філологів закладів освіти Великолепетищини. 18 педагогів, об’єднаних прагненням удосконалюватися, взяли участь у засіданні методичного об’єднання, яке відбулося в онлайн-форматі з огляду на епідеміологічну ситуацію в регіоні.
23 Березня, 2021 р., 15:30
З 25.01.2021 р. по 01.03.2021 р. відбулася VI Всеукраїнська онлайн виставка-конкурс «Талановиті! Наполегливі! Успішні!» − 2021, яку організували: Національний університет ім. М.П. Драгоманова, Інженерно-педагогічний факультет НПУ ім. М. П. Драгоманова, кафедра позашкільної освіти ІПФ НПУ ім. М. П. Драгоманова, науково-дослідна лабораторія теорії і методики позашкільної освіти НПУ ім. М. П. Драгоманова, Міжнародна асоціація позашкільної освіти.
23 Березня, 2021 р., 15:10
20 березня  вихованці КЗ «Великолепетиський центр дитячої та юнацької  творчості» Великолепетиської селищної ради хореографічні колективи «Грація» та ««Life in Dance» під керівництвом Рогожі Тетяни Іванівни прийняли участь у  Всеукраїнському фестивалі «NK Danct Fest», який представив яскраву творчу палітру талантів з усіх куточків України в м. Нова Каховка.
23 Березня, 2021 р., 14:22
Початок весни, початок життя в природі, перше тепло. Напередодні неймовірно чарівного весняного свята жіноцтва - 8 березня, вихованці гуртків КЗ «Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості» Великолепетиської селищної ради взяли дистанційно участь у  Всеукраїнському багатожанровому мистецькому конкурсі «Жінок оспівую красу». Його організатори Херсонський державний будинок художньої творчості «Міжнародний мистецький Центр «Всі зірки» (ТОВ «Студія-А») та федерація дитячих громадських організацій Херсонської області «Веселкова країна дитинства».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь