Новини та події

07 Жовтня, 2021 р., 08:53
З метою створення належних умов для навчання і виховання дітей у комунальному позашкільному навчальному закладі «Великолепетиська дитяча школа мистецтв» Великолепетиської селищної ради завершено ремонт у класі образотворчого мистецтва. За рахунок коштів селищного  бюджету було придбано господарчі матеріали для фарбування, шпаклювання стін, стелі  та підлоги. Замінено лінолеум,   закуплено нові меблі та   обладнання для навчання. Діти з радістю поспішають в оновлений, відремонтований клас та вчяться художньому мистецтву.
05 Жовтня, 2021 р., 09:17
КЗ "Великолепетиський заклад ЗСО І-ІІІ ступенів має багату історію та власні традиції. Але, водночас, крокує в ногу з часом, впроваджуючи концепцію Нової української школи. Саме тому із задоволенням заклад взяв участь у проєкті «Прокачай школу», ініціаторами якого є інноваційна телекомунікаційна компанія Deltahost та ГС «Освіторія». В сучасному світі, а особливо в умовах карантину, технологічна спроможність шкіл відіграє велику роль. Відтак цей проєкт є надзвичайно корисним, адже завдяки йому вихованці українських шкіл отримують можливість доєднатися до сучасного освітнього простору.
01 Жовтня, 2021 р., 17:22
У першу неділю жовтня в Україні традиційно святкують День працівників освіти. І це не тільки професійне свято вчителів. У цей день кожен з нас згадує свого Вчителя, того, кому ми зобов`язані своїми життєвими й професійними перемогами, хто допоміг обрати правильну стежку в житті. Не минулося без урочистостей і в нашій громаді.
01 Вересня, 2021 р., 16:09
1196 школярів сьогодні сіли за парти закладів освіти Великолепетиської селищної ради. Для 101 першокласника пролунав Перший дзвоник у їхньому житті. А це - нові друзі, новий ритм життя, нові враження. Не менш важливим став він і для 48 одинадцятикласників, бо проклав межу між дитинством і дорослим життям, уже зовсім скоро їм доведеться обирати професію, щоб реалізуватися в дорослому житті. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.
01 Вересня, 2021 р., 16:05
Перший осінній день – особливий та урочистий не тільки для школярів, а й для дошкільнят. Цього святкового дня вихованців ясла-садка № 3 «Ягідка» порадувала цікава розвага, влаштована на подвір’ї  дитячого садка.  Колоритні персонажі – Леді Баг та Супер Кіт (якими стали на час свята вихователь Троян Г. А. та кухар Шашликова О.Л.) запросили малят до казкової квест-подорожі у пошуках Сонечка.
28 Серпня, 2021 р., 12:08
27 серпня 2021 року на базі селищного будинку культури відбувся серпневий форум педагогічних працівників «Освіта Великолепетищини – 30: складові успішності - безбар'єрність та якість», у якому взяли участь селищний голова Максим Колокот, начальник відділу соціально-культурної сфери Тетяна Трохименко, завідувач сектору освіти відділу соціально-культурної сфери Тетяна Вольська, депутати селищної ради та 152 педагоги Великолепетиської громади.
01 Липня, 2021 р., 13:38
Є місце, що ніколи не забутнє, Країна, що народжує майбутнє.
27 Травня, 2021 р., 09:40
З метою активізації роботи з упровадження інклюзивного навчання, підвищення рівня професійної компетентності щодо адаптації, модифікації програм та завдань для дітей з ООП, гармонійного розвитку та виховання дітей з ООП 26 травня 2021 року на базі комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Великолепетиської селищної ради відбувся семінар для асистентів вчителів на тему: «Асистент учителя – ключова ланка в сфері інклюзії у закладах освіти». Учасників семінару привітала директор ІРЦ Інна Володимирівна Малахова та оголосила план роботи семінару. У своєму виступі розкрила питання законодавчого підґрунтя праці асистента вчителя.
27 Травня, 2021 р., 09:31
23 травня в місті Херсон відбувся фестиваль – конкурс хореографічного мистецтва «Elі DANCE FEST», на який з’їхались колективи з Нової Каховки, Каховки, Запоріжжя, Кривого Рогу, Херсону, Олешківський ЦДЮТ.  Хореографічний колектив «Грація», «Life in Dance» КЗ «Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості» Великолепетиської селищної ради під керівництвом Рогожі Тетяни Іванівни гідно представив  Великолепетищину на фестивалі.
26 Травня, 2021 р., 09:30
У місті  Кропивницькому Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості  було проведено Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі у форматі онлайн. Захід пройшов у чотирьох номінаціях: «Громадська думка», «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво», «Вокальне мистецтво», «Художнє читання». Участь у фестивалі взяли 1731 учасник з усіх областей України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь