Вітаємо

04 Вересня, 2021 р., 08:33
Щиро вітаємо з Днем народження головного спеціаліста фінансового відділу Великолепетиської селищної ради Кашлакову Аліну Володимирівну.  Бажаємо здоров'я, щастя і добробуту вам і вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією та радістю сьогодення.
02 Вересня, 2021 р., 09:14
Щиро вітаємо з Днем народження депутата Великолепетиської селищної ради Мітяєву Наталю Іванівну, директора КП «Великолепетиський ЦПМСД» Гохара Хозратовича Алі-Шаха. Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть завжди близькі люди, надійні, щирі друзі. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.
01 Вересня, 2021 р., 08:02
Дорогі діти, батьки, вчителі! Прийміть найщиріші вітання з днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.
29 Серпня, 2021 р., 08:39
Від щирого серця вітаємо з Днем народження депутата селищної ради Бугая Івана Івановича. Бажаємо Вам доброго здоров’я, гармонії, благополуччя, щастя, миру, достатку, надії та любові. Нехай у Вашому домі буде лад, затишок, для душі завжди вистачає радості й втіхи, близькі люди завжди будуть поруч, а успіх супроводжує в усьому.
25 Серпня, 2021 р., 16:42
21 серпня відзначила свій ювілей жителька Великої Лепетихи Тихачова Тетяна Іванівна. Привітати довгожительку з нагоди свята завітали начальник відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради Тетяна Трохименко, директор КЗ «Великолепетиський територіальний  центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Великолепетиської селищної ради» Галина Зінченко.
23 Серпня, 2021 р., 08:49
Шановні мешканці Великолепетиської громади! Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України! Саме ці дати нагадують нам про історичний шлях, пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення незалежної, могутньої та процвітаючої держави. Ми є свідками подій, які мають великий вплив на майбутнє нашої держави. Вони загартовують дух патріотизму українців, плекають їх любов до рідної землі, виховують повагу до своєї країни, її прапора і незалежності.
22 Серпня, 2021 р., 08:43
Вітаємо з Днем народження депутата Великолепетиської селищної ради Сінькевича Миколу Вікторовича та секретаря селищного голови Щербину Марину Сергіївну. Бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвої наснаги, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Хай кожен новий день життя приносить Вам лише добро, доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка близьких зігрівають душу! Нехай завжди й у всьому супроводжують удача, супутниками життя будуть непохитна воля та оптимізм, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!
19 Серпня, 2021 р., 13:20
Бджолярів з давніх-давен шанували на українській землі, а виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво. Проте вагомі результати не приходять самі по собі. За ними будні напруженої праці пасічників. Шановні бджолярі Великолепетищини! Ви справжні подвижники бджолярської справи, які своїм натхненням забезпечують виробництво надзвичайно корисних продуктів харчування. 
10 Серпня, 2021 р., 08:23
Щиро вітаємо з Днем народження депутата Великолепетиської селищної ради Дмитренка Костянтина Олександровича! Бажаємо здоров'я, щастя і добробуту вам і вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією та радістю сьогодення.
09 Серпня, 2021 р., 08:18
Щиро вітаємо з Днем народження керуючу справами (секретаря виконкому) Великолепетиської селищної ради Проценко Тетяну Миколаївну. Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь