Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Вітаємо

З Днем дошкілля

Професія вихователя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи, адже саме працівники дошкільної ланки освіти ведуть дітей першими стрімкими стежками навколишнього світу, навчають першої азбуки життя, прищеплюють доброту, людяність, чуйність та розкривають красу світу й людського серця.

10:46 26.09.2021

Вітаємо з Днем народження

Сьогодні святкує свій День народження депутат селищної ради Кононенко Павло Миколайович. Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо Вам добра, міцного здоров’я на довгі роки. Нехай по життєвому шляху Вас завжди супроводжує святковий настрій, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість, приємні несподіванки і душевний комфорт.

09:03 24.09.2021

Вітаємо з Днем народження

Вітаємо з Днем народження завідувача сектору освіти відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради Тетяну Володимирівну Вольську, .директора комунального закладу «Великолепетиський центральний будинок культури» Тетяну Леонідівну Хребтову.

08:38 21.09.2021

Вітаємо з Днем народження

Щиро вітаємо з Днем народження депутатів Великолепетиської селищної ради Остропицького Дмитра Івановича, Дякова Сергія Миколайовича та директора Великолепетиського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Коровайко Валентину Володимиівну. Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть завжди близькі люди, надійні, щирі друзі. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.

08:26 13.09.2021

З Днем фізичної культури та спорту України

Щиро вітаємо спортсменів, тренерів, усіх фахівців галузі фізичної культури і спорту, всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху та здорового способу життя. Ми переконані, що поєднання масової фізичної культури та спорту вищих досягнень – надійна опора прекрасного майбутнього нашої держави!

08:23 11.09.2021

Вітаємо з Днем народження

Вітаємо з Днем народження директора комунального закладу «Великолепетиський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Недбайло Світлану Михайлівну. Бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвої наснаги, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Хай кожен новий день життя приносить Вам лише добро, доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка близьких зігрівають душу! Нехай завжди й у всьому супроводжують удача, супутниками життя будуть непохитна воля та оптимізм, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!

09:37 09.09.2021

Вітаємо з Днем народження

Щиро вітаємо з Днем народження члена виконавчого комітету Вергун Тетяну Григорівну. Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.

09:07 06.09.2021

З Днем підприємця

Шановні підприємці! Щиро вітаю Вас з професійним святом! Займатися власною справою, розвиватися, ініціювати нові проекти, ризикувати – це дійсно велика праця, що заслуговує поваги і підтримки.

08:28 05.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь