Вітаємо

26 Вересня, 2021 р., 10:46
Професія вихователя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи, адже саме працівники дошкільної ланки освіти ведуть дітей першими стрімкими стежками навколишнього світу, навчають першої азбуки життя, прищеплюють доброту, людяність, чуйність та розкривають красу світу й людського серця.
24 Вересня, 2021 р., 09:03
Сьогодні святкує свій День народження депутат селищної ради Кононенко Павло Миколайович. Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо Вам добра, міцного здоров’я на довгі роки. Нехай по життєвому шляху Вас завжди супроводжує святковий настрій, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість, приємні несподіванки і душевний комфорт.
22 Вересня, 2021 р., 11:10
Сьогодні, 22 вересня, ми з вдячністю та глибокою повагою вшановуємо колишніх партизанів і підпільників, які у роки Другої світової війни стали до бою з фашистськими окупантами у глибокому тилу їх війська.
21 Вересня, 2021 р., 08:38
Вітаємо з Днем народження завідувача сектору освіти відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради Тетяну Володимирівну Вольську, .директора комунального закладу «Великолепетиський центральний будинок культури» Тетяну Леонідівну Хребтову.
17 Вересня, 2021 р., 09:09
Шановні  рятувальники,  працівники  цивільного захисту та пожежної охорони! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня рятівника!
13 Вересня, 2021 р., 08:26
Щиро вітаємо з Днем народження депутатів Великолепетиської селищної ради Остропицького Дмитра Івановича, Дякова Сергія Миколайовича та директора Великолепетиського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Коровайко Валентину Володимиівну. Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть завжди близькі люди, надійні, щирі друзі. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.
11 Вересня, 2021 р., 08:23
Щиро вітаємо спортсменів, тренерів, усіх фахівців галузі фізичної культури і спорту, всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху та здорового способу життя. Ми переконані, що поєднання масової фізичної культури та спорту вищих досягнень – надійна опора прекрасного майбутнього нашої держави!
09 Вересня, 2021 р., 09:37
Вітаємо з Днем народження директора комунального закладу «Великолепетиський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Недбайло Світлану Михайлівну. Бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвої наснаги, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Хай кожен новий день життя приносить Вам лише добро, доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка близьких зігрівають душу! Нехай завжди й у всьому супроводжують удача, супутниками життя будуть непохитна воля та оптимізм, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!
06 Вересня, 2021 р., 09:07
Щиро вітаємо з Днем народження члена виконавчого комітету Вергун Тетяну Григорівну. Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.
05 Вересня, 2021 р., 08:28
Шановні підприємці! Щиро вітаю Вас з професійним святом! Займатися власною справою, розвиватися, ініціювати нові проекти, ризикувати – це дійсно велика праця, що заслуговує поваги і підтримки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь