Вітаємо

07 Грудня, 2021 р., 05:44
Шановні колеги! Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування! Сильне і професійне місцеве самоврядування – це та могутня сила, яка допомагає нашій країні розвиватися, долати труднощі і невпинно рухатися вперед.
06 Грудня, 2021 р., 09:23
Шановні військовослужбовці, захисники України!  Прийміть вітання з професійним святом -  Днем Збройних Сил України!
02 Грудня, 2021 р., 08:28
Щиро вітаємо з Днем народження сатросту Малолепетиського старостинського округу Барановську Ольгу Миколаївну! Бажаємо здоров'я, щастя і добробуту вам і вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією та радістю сьогодення.
25 Листопада, 2021 р., 11:03
Великолепетиська селищна рада вітає з Днем народження адміністратора Центру надання адміністративних послуг Великолепетиської селищної ради Анжеліку Буряк. Прийміть від нас найщиріші вітання.Бажаємо вам міцного здоров’я, радості, успіхів у здійсненні задумів, невичерпної енергії та натхнення в повсякденній праці. Нехай щасливою буде Ваша доля під Божим і людським благословенням!  
21 Листопада, 2021 р., 12:23
21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи. Це – День вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе.
21 Листопада, 2021 р., 08:18
Шановні працівники сільського господарства! Щиро вітаю вас з професійним святом, яке щороку традиційно відзначаємо у третю неділю листопада.
16 Листопада, 2021 р., 08:33
Великолепетиська селищна рада щиро вітає з Днем народження старосту Катеринівського старостинського округу Костецьку Анну Григорівну! Бажаємо здоров'я, щастя і добробуту вам і вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією та радістю сьогодення.
14 Листопада, 2021 р., 10:20
Великолепетиська селищна рада щиро вітає з Днем народження спеціаліста-юрисконсульта Великолепетиської селищної ради Мошенець Ірину Євгенівну та головного спеціаліста відділу соціально-культурної сфери Візнович Ганну Анатоліївну.
11 Листопада, 2021 р., 09:32
Великолепетиська селищна рада щиро вітає з Днем народження державного реєстратора Великолепетиської селищної ради Погорілого Миколу Олександровича. Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
09 Листопада, 2021 р., 08:27
Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва! Вітаю Вас з професійним святом! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею звеличуєте рідну Україну!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь