Вітаємо

19 Жовтня, 2021 р., 08:15
Вітаємо з Днем народження адміністратора Центру надання адміністративних послуг Великолепетиської селищної ради Лященко Анну Вікторівну. Прийміть від нас найщиріші вітання.Бажаємо вам міцного здоров’я, радості, успіхів у здійсненні задумів, невичерпної енергії та натхнення в повсякденній праці. Нехай щасливою буде Ваша доля під Божим і людським благословенням! 
14 Жовтня, 2021 р., 09:20
Вітаємо з Днем народження депутата селищної ради Камєнєву Валентину Анатоліївну Прийміть наші найщиріші привітання з Днем Народження та побажання міцного здоров’я, невичерпної енергії, сімейного добробуту і благополуччя!
14 Жовтня, 2021 р., 09:17
Прийміть щирі вітання із Днем захисника та захисниці України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!
14 Жовтня, 2021 р., 08:56
День народження селища, як і день народження будь-якої людини — це гарна нагода згадати позитивні досягнення, уроки і висновки, а також це точка відліку для реалізації нових планів і завдань. В нашому випадку тих, які стосуються добробуту громади, перспектив соціального розвитку, духовних аспектів, краси, гармонії і благоустрою.
11 Жовтня, 2021 р., 08:09
Щиро вітаємо з Днем народження начальника фінансового відділу Великолепетиської селищної ради Мамаєву Ірину Юріївну. Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.
08 Жовтня, 2021 р., 09:00
Шановні юристи! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята! Обравши нелегкий шлях вартових законності, який вимагає кришталевої чесності, принциповості, неупередженості, об’єктивності, ви, присвятили своє життя служінню його величності Закону, високим принципам права.
03 Жовтня, 2021 р., 11:19
Шановні працівники освіти Великолепетиської громади!  Щиро вітаю Вас із професійним святом!
01 Жовтня, 2021 р., 09:42
Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління! Прийміть щирі привітання з нагоди Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку. Цього дня вкотре ми говоримо теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і, взагалі, всім літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість.
30 Вересня, 2021 р., 08:42
Шановні бібліотекарі Великолепетиської громади! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек! Бібліотекарі – це порадники на шляху до вершини знань та мудрості, збирачі духовних скарбів та провідники у світ непізнаного.
27 Вересня, 2021 р., 08:33
Вітаємо з Днем народження депутата Великолепетиської селищної ради Рогачову Вікторію Павлівну. Бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвої наснаги, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Хай кожен новий день життя приносить Вам лише добро, доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка близьких зігрівають душу!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь