Вітаємо

07 Листопада, 2021 р., 10:23
Щиро вітаємо із професійним святом людей, які обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві.
06 Листопада, 2021 р., 08:26
Великолепетиська селищна рада щиро вітає з Днем народження депутата селищної ради Козловську Ірину Вячеславівну, начальника відділу господарського забезпечення та благоустрою селищної ради Перлика Сергія Віталійовича. 
05 Листопада, 2021 р., 08:21
Великолепетиська селищна рада вітає  з Днем народження директора комунальної установи «Централізована бухгалтерія» Великолепетиської селищної ради  Побейвовк Наталію Анатоліївну. Прийміть наші найщиріші привітання з Днем Народження та побажання міцного здоров’я, невичерпної енергії, сімейного добробуту і благополуччя!
01 Листопада, 2021 р., 11:19
Великолепетиська селищна рада щиро вітає з Днем народження члена виконавчого комітету Великолепетиської селищної ради Максімова Геннадія Ярославовича. Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
31 Жовтня, 2021 р., 10:05
Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства! Щиро вітаю вас з Днем автомобіліста та дорожника! Це свято професіоналів і автолюбителів, ремонтних робітників, інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств і всіх, від кого залежить комфорт та безпека пасажирів, своєчасність здійснення перевезень. 
31 Жовтня, 2021 р., 08:35
Великолепетиська селищна рада щиро вітає з Днем народження депутата Великолепетиської селищної ради Страха Андрія Миколайовича. Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
26 Жовтня, 2021 р., 08:42
Вітаємо з Днем народження директора Великолепетиського я/с №1 "Берізка" Степанець Тетяну Миколаївну. Прийміть наші найщиріші привітання з Днем Народження та побажання міцного здоров’я, невичерпної енергії, сімейного добробуту і благополуччя!
24 Жовтня, 2021 р., 08:39
Від щирого серця вітаємо з Днем народження головного спеціаліста бюджетного сектору селищної ради Карпову Лілію Василівну. Бажаємо Вам доброго здоров’я, гармонії, благополуччя, щастя, миру, достатку, надії та любові. Нехай у Вашому домі буде лад, затишок, для душі завжди вистачає радості й втіхи, близькі люди завжди будуть поруч, а успіх супроводжує в усьому. 
21 Жовтня, 2021 р., 08:36
Щиро вітаємо з Днем народження депутата Великолепетиської селищної ради Колокота Миколу Вікторовича та головного спеціаліста з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи селищної ради Савченка Андрія Юрійовича.
20 Жовтня, 2021 р., 08:16
Щиро вітаємо з Днем народження директора КНП «Великолепетиська лікарня» Великолепетиської селищної ради Чістікову Ольгу Олександрівну! Бажаємо здоров'я, щастя і добробуту вам і вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією та радістю сьогодення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь