Новини

24 Червня, 2021 р., 14:48
23 червня на базі КЗ «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», відбулася концертна програма з нагоди свята випускного Університету ІІІ віку.
08 Червня, 2021 р., 14:47
 Історія боротьби з наркотиками у світі нараховує близько ста років. За оцінками фахівців зараз на нашій планеті налічується приблизно 200 мільйонів наркоманів. Протягом останніх п’яти років в Україні спостерігається небачене зростання наркоманії.
24 Травня, 2021 р., 15:58
21 травня 2021 року у відділенні денного перебування комунального закладу «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Великолепетиської селищної ради відбулось заняття Університету третього віку, на яке були запрошені заступник начальника відділу «Великолепетиське бюро правової допомоги» Каховського МЦ з надання безоплатної вторинної правової допомоги Кривовяз Ю.М. та головний спеціаліст Барсук Ю.І. 
12 Травня, 2021 р., 09:02
       Щорічно, за рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я, кожну третю неділю травня проводиться День пам’яті померлих від СНІДу. У 2021 році цей День припадає на 16 травня. Вперше його було відзначено в 1983 році в Сан-Франциско, США. На той момент у світі було зареєстровано лише кілька тисяч випадків захворювання на цю хворобу. Організаторами проведення акції пам’яті померлих від СНІДу стали люди, яких особисто торкнулась ця трагедія. Згодом з’явився символ боротьби зі СНІДом – червона стрічка. Цю стрічку, як символ розуміння проблеми СНІДу, було введено навесні 1991 року.
30 Квітня, 2021 р., 12:05
      Великолепетиський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, згідно розпорядження голови Великолепетиської районної державної адміністрації від 30 жовтня 2018 року № 335 «Про припинення юридичної особи – Великолепетиського районного центру для сім’ї, дітей та молоді в результаті реорганізації шляхом приєднання до Великолепетиського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великолепетиської районної ради Херсонської області»,
08 Квітня, 2021 р., 08:44
6 квітня 2021 року відповідно до Плану роботи КЗ «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», з метою підвищення якості та ефективності надання соціальних послуг було проведено розширену апаратну нараду із завідувачами відділень, фахівцями із соціальної роботи, соціальними робітниками, які надають послуги у смт Велика Лепетиха.
23 Березня, 2021 р., 08:32
Я хочу висловити своє захоплення тими хто в такому солідному віці не боїться йти до нових горизонтів, хто прагне до самореалізації з користю для себе та суспільства. Це – свідчення справжньої цілеспрямованості та наполегливості. Кожне заняття університету III віку денного відділення КЗ «Великолепетиський територіальний центр» Великолепетиської селищної ради – це новий етап шляху до нових знань, вмінь а також нових можливостей його слухачів.
16 Березня, 2021 р., 08:33
 Щорічно 24 березня в Україні проводиться Всеукраїнський день боротьби із захворюванням на туберкульоз. Він спрямований на підвищення обізнаності населення щодо цієї  глобальної епідемії  і зусиль у напрямку ліквідації хвороби.
10 Березня, 2021 р., 08:31
05 березня у відділенні денного перебування Комунального закладу «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Великолепетиської селищної ради відбувся захід з нагоди Міжнародного свята жінок - 8 Березня під назвою: «А березень дарує диво».
03 Березня, 2021 р., 10:00
           02 березня 2021 року відбулися загальні збори трудового колективу Комунального закладу «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Великолепетиської селищної ради, на яких відбулося обговорення виконання колективного договору між адміністрацією та первинною профспілковою організацією територіального центру на 2019-2020 роки та прийняття колективного договору на 2021 рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь